Belang van social media aanwezigheid

Wat is het belang van social media aanwezigheid? Elk groot bedrijf heeft een aanwezigheid op social media, hier is natuurlijk een reden voor. Miljarden mensen zitten op social media, marketing op social media betekent dus een mogelijk bereik van miljarden mensen. Social media marketing is iets waar veel bedrijven gebruik van maken, hier huur je iemand in die social media voor u bij houdt. Maar daar stoppen de voordelen niet, in dit artikel lees je hier meer over.

Veel mensen actief op social media
Het bereik groeit

Zoals ik al zei zijn er miljarden (om precies te zijn 1.374.000.000) mensen dagelijks op social media te vinden, maar daar houdt het niet mee op. Tot op de dag van vandaag en een lange tijd in de toekomst, blijven die aantallen groeien. Dus niet alleen heb je een heel groot bereik via social media, dat bereik word steeds maar groter en groter. Hier kun je ook nog eens advertenties op social media plaatsen, die advertenties hebben vaak een bereik van miljoenen mensen.

Meer interactie met klanten

Klanten kunnen op een dagelijkse basis: Uw fotos bekijken, onder uw fotos reageren, uw fotos liken en u een bericht sturen. Voor de klant is dit enorm fijn als ze vragen hebben of meer fotos van uw product of dienst willen zien. Op deze manier bereik je meer klanten en kun je makkelijk interactie met ze hebben.

Vergaderende mensen die het hebben over social media marketing
Website promoten

We hebben het al gehad over hoeveel mensen er op social media zitten, iedereen die op uw profiel klikt ziet ook uw website staan. Dus uw website zal een stuk meer bezoekers krijgen. Als u gebruik maakt van social media markting (bijvoorbeeld bij ons), kunt u vragen of ze er voor kunnen zorgen dat er meer mensen via social media op uw website komen.
Mocht u zich nou afvragen waarom een website belangrijk is? Klik Hier

Makkelijk reclame maken

Via social media reclame maken is het veel makkelijker, je hoeft namelijk alleen maar op een knopje te drukken en je simpele foto (of video) is ineens een reclame. Afhankelijk van je reclame budget kun je tientallen miljoenen mensen bereiken met 1 keer klikken op die knop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *